زندگی من مثل همه مردم، مجموعه‌ای از تلخ و شیرین است، ولی من انتخاب کرده‌ام شیرینی‌های زندگی‌ام را با شما سهیم شوم. هرگز خیال ندارم وانمود کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم و یا هیچ عیبی در رفتار و کردارم نیست. من یک آدم معمولی هستم. اگر بتوانم لحظه‌ای در روز، نور شادی و امید را به قلب شما بتابانم، وظیفه‌ام را در این دنیای زیبا انجام داده‌ام. ریختن چرک آب زندگی بر سر خواننده‌ها، کار ناشایستی است. به نظر من نویسنده‌ای هنرمند است که بتواند امید و شادی را به قلب مردم هدیه کند، وگرنه گله و شکایت از زندگی، کار ساده‌ای است.

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
دفترچه خاطرات گیس گلابتون
1396/04/03 09:44

آخرین اکتشافات من در زمینه پختن کیک

بخش اول را اینجا بخوانید

 

من بالاخره توانستم در روز هجده خرداد، ساعت سه بعدازظهر، اولین کیک خوشمزه عمرم را بپزم! پس از آن دو بار دیگر هم پختم. الان تقریباً خیالم راحت است که می‌توانم کیک ساده خوبی بپزم.

 

به کمک شما خانم‌های باسلیقه و پسرعمویم بالاخره توانستم کیک خوبی بپزم. که خبر نداشتم پسرعمویم هر هفته کیک‌های خوشمزه می‌پزد. این بار کیک، نسوخته بود، خام نبود، مثل سنگ سفت نبود، کم شیرین نبود، زیاد هم شیرین نبود... خلاصه کلام ، همان بود که دلم می‌خواست. خدا همه‌تان را خیر بدهد که یک شکمو را به کام دلش رساندید.

 

اگر شما بلدید کیک بپزید، که خودتان استاد هستید. متشکر می‌شوم اگر نکته‌ای به نظرتان می‌رسد به مطالب من اضافه کنید. اگر بلد نیستید کیک خوبی بپزید، شاید این مطالب به شما کمک کند:

 

  • من از دستور خانم شف طیبه استفاده کردم. دستورش عالی است. عالیییییییی... کیک لطیف و سبک و خوشمزه شد. نه زیاد شیرین و نه زیاد کم شیرین. درست به قاعده. نمی‌دانم آن چهار قاشق ماست چه فایده‌ای دارد، ولی طعم کیک را عالی می‌کند. طیبه شف جان کجایی که شخصاً از شما تشکر کنم. در اینستاگرام عرض ارادت کردم، گویا سرتان شلوغ‌تر از آن بود که پاسخ بدهید. در هر صورت من بشدت از شما متشکرم.

     

  • قالب کیک را وسط سوراخدار با قطر 23 سانتیمتر در نظر گرفتم تا وسط کیک خام نماند.

     

  • با راهنمایی شما دوستان، بویژه پسرعموجان، با فر اجاق گازم کنار آمدم. درجه فر را روی کمتر از 140 گذاشتم. یک سینی هم زیر قالب کیک قرار دادم. اینطوری دیگر کیک نسوخت.

     

  • یک همزن برقی خریدم. یک مارک الکی و خیلی ارزان. فقط 53 هزار تومان. سبک است و کارم را راه می‌اندازد. وقتی بچه بودم و مادرم زیاد کیک می‌پخت، من نقش همزن را اجرا می‌کردم. بعداً مادرم یک همزن استند برقی عالی خرید که در یک چشم بهم زدن تخم مرغ‌ها را آماده می‌کرد. مادرم پس از این که چند باری از همزن برقی استفاده کرد، کلاً از کیک پختن استعفا داد. آخر دیگر آمده بودیم تهران، خودش هم سر کار می‌رفت. فرزند سومش هم به دنیا آمده بود و خلاصه وقت سر خاراندن نداشت، چه رسد به کیک پختن. وقتی تصمیم گرفتم همزن برقی بخرم، از همان همزن‌ها در نظرم بود. قیمت کردم: دو و نیم میلیون تومان. آقای شوشو اعلام کرد:
  • خودم با چنگال برایت تخم مرغ‌ها را هم می‌زنم!

 

دیدم پرداخت دو و نیم میلیون تومان برای یک همزن استند، مناسب شرایط من نیست. من هفته‌ای، ماهی یک بار می‌خواهم کیک بپزم و بس. همزن‌های استند ارزان هم بود: مارک مولینکس و فلر. ولی بیشتر خریداران ناراضی بودند. آدم گیج می‌شود وقتی می‌بیند در مورد وسیله‌ای خاص، یکی می‌نویسد: آشغال! و دیگری می‌نویسد: عالی! بهتر از این نمیشه! نگران بودم همزن دستی برقی بگیرم و وسیله سنگینی باشد.

 

 پس از یک هفته سبک و سنگین کردن، به اولین مغازه رودهن مراجعه کردم و تنها همزن برقی دستی موجود را خریدم. یعنی من اول پدر اینترنت را برای بررسی همه گزینه‌ها درمی آورم، بعد می‌روم از اولین مغازه، تنها مدل موجود را می‌خرم! دارم درس‌های بهترین سال زندگی را برای هفتمین بار انجام می‌دهم. این همزن را به عنوان جایزه خریدم. به خودم گفتم: در بدترین حالت، وسیله خوبی نیست. فدای سرت. لااقل کرم همزن خریدنت می‌خوابد.  اتفاقاً وسیله خوبی هم از آب درآمده است. البته زود داغ می‌کند و بوی سوختگی‌اش درمی آید، ولی من هم خیال ندارم زیاد سربه سرش بگذارم. فعلاً دارم هفته‌ای یکبار پنجشنبه‌ها، کیک می‌پزم.

 

و بالاخره شد! بله! بالاخره شد! روز هجدهم خرداد، پس از برگزاری وبینار اعتماد به نفس، کیک پختم و کیک خوبی از آب درآمد. باز هم از همه شما دوستانی که مرا راهنمایی کردید، تشکر می‌کنم.

 

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

hedie

سلام و مبارکهلبخند
گیس گلابتون جان من قبل عید رفتم فروشگاه بوش. گرونترین مدل همزنشون دو و نیم میلیون بود. باقی رو یک و خورده ای بود. مدل های غذاساز هم کمتر یک تومن. یک همزن حرفه ای یک و دویستی برای خواهرم خریدیم. هنوز خیلی امتحانش نکرده که کاراییش رو بگم

پاسخ
گیس گلابتون

مبارک باشهگل

پاسخ
freshteh

سلام خانوم دکتر
چه حس خوبی داره پختن یه کیک دلخواه
کامتون همیشه شیرین

پاسخ
گیس گلابتون

بله و ممنونم

پاسخ
hedie

گیس گلابتون جان ممنونم. سفارش های من رسید. به نطر شما بین خداحافظ خشم و هدفگذاری کدوم رو اول شروع کنم؟ یا اصلا هر دو رو با هم انجام بدم؟

پاسخ
گیس گلابتون

متشکرم. به نظرم اول هدفگذاری و بعد خداحافظ خشم. چون هدفگذاری در یک مرحله انجام می شود. ولی خداحافظ خشم حسابی کار دارد. موفق باشید

پاسخ
تکتم خانم

سلام اصلا نگران نباشید احتمالا حداقل یک سالی براتون کار میکنه بعدش میرین و یک همزن بهتر مناسب با شرایط و کارایی لازم میخرید .توی این مدت هم در پخت کیک استاد خواهید شد.

پاسخ
گیس گلابتون

متشکرم. فعلا که خیلی ازش خوشم آمده

پاسخ
rahimehh

سلام.خداروشکر که بلاخره در این مورد موفقیت رو به چنگ اوردید.گفتم شف طیبه معرکه است...

پاسخ
گیس گلابتون

تا الان مرغ مجلسی و این کیک ساده را از روی دستور او درست کردم، عالیییی بود. اولش نوشته بود همه بلدن مرغ مجلسی درست کنند و نباید بیخودی اینترنت را تلف کنم. کلی خجالت کشیدم که من اصلا بلد نبودم مرغ مجلسی درست کنم. در واقع در شعاع صد کیلومتری من هیچکس بلد نیست مرغ مجلسی به این خوشمزگی درست کنه. متشکرم از این که شف طیبه را معرفی کردید. سپاس

پاسخ
rahimehh

من هم از طریق زینب عزیزم با ایشون و شما گیس گلابتون عزیزم اشنا شدم.از همین جا ازش تشکر میکنم.و از شما،شف طیبه و همه عزیزانی که عاشق خدمت هستند و هنرشون رو خالصانه در اختیار مشتاقان قرار میدهند تشکر میکنم .امیدوارم ما مشتاقان هم اقدام کنیم تا مثل شما موفق شویم و راه خدمت عاشقانه رو ادامه بدیم ...

پاسخ
m.motamedpooya@gmail.com

آفرین گیس گلابتون جان.به هر کاری دست میزنی،آخرش موفق می شی.دست

پاسخ
گیس گلابتون

عزیزکم... البته آنهایی که بلد هستند کیک درست کنند می دانند درست کردن کیک ساده کار بزرگی نیست. و اگر کمک شما دوستان عزیز نبود، هیچوقت نمی توانستم. از همه تون متشکرم. از تک تک افرادی که مرا راهنمایی کردند.

پاسخ
kafshghermezi

به به تبریک میگم خونه ای که توش کیک درست میشه گوشه ای از بهشته! یکی از بهترین خاطرات بچگی من وقتاییه که بوی کیک فنجونی تو خونه مون می پیچید و هر چند دقیقه یکبار از شیشه فر نگاه می کردم ببینم کی می پزه!لبخند

پاسخ
برچسب ها : 
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه