زندگی من مثل همه مردم، مجموعه‌ای از تلخ و شیرین است، ولی من انتخاب کرده‌ام شیرینی‌های زندگی‌ام را با شما سهیم شوم. هرگز خیال ندارم وانمود کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم و یا هیچ عیبی در رفتار و کردارم نیست. من یک آدم معمولی هستم. اگر بتوانم لحظه‌ای در روز، نور شادی و امید را به قلب شما بتابانم، وظیفه‌ام را در این دنیای زیبا انجام داده‌ام. ریختن چرک آب زندگی بر سر خواننده‌ها، کار ناشایستی است. به نظر من نویسنده‌ای هنرمند است که بتواند امید و شادی را به قلب مردم هدیه کند، وگرنه گله و شکایت از زندگی، کار ساده‌ای است.

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
دفترچه خاطرات گیس گلابتون
1398/11/20 12:06

خمیر جادویی کوکی

من از اول امسال تصمیم گرفتم کیک پختن را یاد بگیرم. الان تا حد خوبی به این مهارت مسلط شده‌ام. با توجه به این‌که کلاس و کارگاه نرفتم و با استفاده از رسپی های آنلاین و آزمایش و خطا پیش رفتم، از نتیجه راضی هستم.

در کنار پختن کیک، ساختن خمیر جادویی برای پختن نان حجیم یا نان پیتزا را هم یاد گرفتم که بسی بسیار بسیار کیف داد.

بعد کک به تنبانمان افتاد که پختن کوکی را هم امتحان کنیم. دفعات اول، نتیجه کار مستقیم به سطل آشغال روانه شده تا این‌که بالاخره نهم بهمن توانستم سه نوع کوکی را به‌خوبی از آب و گل دربیاورم.

در اینترنت خمیری پیدا کردم به نام crazy dough for cookies

ترجمه‌اش می‌شود خمیر خفن یا خمیر جادویی برای کوکی. یعنی یک نوع خمیر درست می‌کنید، بعد چند نوع مخلفات به آن اضافه می‌کنید و تادا! چند جور کوکی با طعم‌ها و بافت‌های مختلف به دست می‌آورید. من مواد اولیه را کمی تغییر دادم و کم شیرین‌تر کردم. چی براتون بگم از خوشمزگی! عالی!

 

خمیر خفن برای پختن کوکی:

  • کره 100 گرم (نصف پیمانه)
  • شکر سفید ¼ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای ¼ پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • وانیل ¼ قاشق چای‌خوری
  • نمک یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری
  • آرد یک و نیم پیمانه

 

کره را ذوب می‌کنید و می‌گذارید سرد شود، سپس آن را روی شکر سفید و قهوه‌ای می‌ریزید. با همزن دو سه دقیقه با سرعت متوسط می‌زنید تا کاملاً کش‌دار شود. سپس تخم‌مرغ را اضافه می‌کنید و با بیشترین سرعت همزن می‌زنید تا کاملاً مخلوط شود. وانیل را با تخم‌مرغ بزنید تا بوی زهم آن گرفته شود. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را الک کنید و کم‌کم به مخلوط تخم مرغی-کره ای بالا اضافه کنید.

حالا وقت اضافه کردن مخلفات است. یکی از موارد زیر را انتخاب کنید و به خمیر خفن بیفزایید:

 

  • نصف پیمانه شکلات تلخ خردشده
  • نصف پیمانه شکلات تلخ خردشده + دو قاشق غذاخوری کاکائو (پودر کاکائو را با آرد مخلوط کنید)
  • نصف پیمانه کره بادام‌زمینی + ¼ پیمانه بادام‌زمینی خردشده
  • ¼ پیمانه جو پرک + ¼ پیمانه کشمش
  • ¼ پیمانه شکلات سفید خردشده + ¼ پیمانه بادام (یا گردو یا پسته)
  • نصف پیمانه پنیر خامه‌ای + ¼ شکر (اگر خواستید این‌یکی را درست کنید، از اول شکر را زیادتر بریزید و پنیر خامه‌ای را قبل از تخم‌مرغ اضافه کنید)
  • دو قاشق غذاخوری نوتلا + نصف پیمانه اسمارتیز (نصف آن را در خمیر مخلوط کنید و نصف دیگر را پس از پختن کوکی‌ها، وقتی هنوز داغ هستند، روی کوکی بچسبانید)
  • دو قاشق غذاخوری نوتلا + نصف پیمانه فندق بوداده

 

یکی از مخلفات بالا را انتخاب کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. کف سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید. لازم نیست آن را چرب کنید. خمیر کوکی آن‌قدر کره دارد که عمراً کوکی به کاغذ بچسبد. با قاشق از خمیر بردارید و روی سینی بگذارید. بین کوکی‌ها حداقل سه سانتیمتر فاصله باشد. سینی کوکی را در فر از پیش گرم شده (180 درجه سانتی‌گراد) قرار بدهید و حدود 15 دقیقه بپزید. پختن کوکی، زمان دقیق ندارد. وقتی دور کوکی‌ها طلایی شد، یعنی وقتش است کوکی‌ها را از داخل فر دربیاورید. اولش کوکی‌ها نرم هستند، پس از سرد شدن، ترد و تا حدی سفت می‌شوند.

این کوکی‌ها، قاشقی هستند، یعنی خمیر را با قاشق روی سینی فر می‌گذارید، پس لازم نیست داخل یخچال سرد شوند و سطح روی کوکی‌ها، نامنظم است. می‌توانید خمیر را 30-15 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا کمی سفت شود، بعد به‌صورت گلوله‌های اندازه گردو دربیاورید و دوباره 15 دقیقه داخل یخچال سرد کنید و سپس داخل فر داغ بگذارید. این‌طوری شکل کوکی‌ها منظم‌تر و سطح روی آن‌ها صاف می‌شود. این خمیر برای قالب زدن مناسب نیست.

بافت کوکی‌ها با توجه به مخلفاتی که اضافه می‌کنید، باهم تفاوت دارند و مزه‌شان از زمین تا آسمان فرق می‌کنند. اگر بدانید چقدر خوشمزه‌اند!!! کوکی با چیپس شکلات، کش می‌آید و جویدنی است. تکه‌های شکلات در دهان آب می‌شود. کوکی با کره بادام‌زمینی، ترد و شور است و خرت خرت زیر دندان صدا دارد. کوکی با پنیر خامه‌ای، مثل کیک، پف دارد و الی‌آخر... دلم می‌خواهد از صبح تا شب کوکی درست کنم و بخورم، ولی نزدیک عید است و امسال حدود چهار کیلو وزن اضافه کرده‌ام. خیال دارم از چهل روز باقی‌مانده تا عید استفاده کنم و سروسامانی به چربی‌های اضافی دور کمرم بدهم. این بار آقای شوشو هم تصمیم گرفته با من همراه شود. پس پیش به‌سوی خوش‌هیکلی. سال جدید با هیکل روی فرم و سبک‌تر!

 

نظرات

نظر شما جهت ثبت نظر خود در وب سایت عضو شوید
برچسب ها : 
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه