مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

دوره رایگان آموزشی ویژه خانمهای مجرد

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
چگونه شوهر دلخواه خود را پیدا کنید؟
1396/03/24 07:51

مجردهای پرخاشگر

من هر روز تعدادی زیاد سؤال با این مضمون دریافت می‌کنم:

 

  • چرا برای من شوهر پیدا نمی‌شود؟
  • چرا هیچکس مرا به خواستگار معرفی نمی‌کند؟
  • چرا خواستگار می‌آید و بعد از یکی دو جلسه غیبش می زند؟

 

اگر شما هم چنین سوالی را مرتب از خودتان می‌پرسید، شاید این مقاله برای شما مفید باشد. البته گفتم، شاید. شاید هم این مقاله هیچ ارتباطی به شما نداشته باشد.

 

من هر روز ایمیل‌های زیادی دریافت می‌کنم.

من هر روز کامنت های زیاد می‌خوانم.

ما هر روز تلفن‌های زیادی دریافت می‌کنیم.

 گاهی اوقات من با خواندن یک کامنت یا ایمیل، سوت از کله‌ام بلند می‌شود. از خودم می‌پرسم: چرا اینقدر بی ادب؟ مگر پدرکشتگی داریم با هم؟ چرا اینقدر بی صبر؟ چرا ظرف یکی دو ساعت بیست بار ایمیل فرستادید؟ مگر سایت گیس گلابتون پشتیبانی 24 ساعته و هفت روز در هفته دارد؟ یا مگر سوال شما اورژانسی است؟

 

گاهی اوقات همکاران من، پس از حرف زدن با بعضی خانم‌ها تا یک ساعت تپش قلب دارند. از من می‌پرسند: این خانم‌ها می‌خواهند ازدواج  کنند؟ چه کسی حاضر است با چنین کسی ازدواج کند؟

 

بعضی‌ها با نوشتن چند خط، یا بیان چند کلمه، بکلی از چشم آدم می افتند و شخصیت پرخاشگر و طلبکار خود را نشان می‌دهند. شما فکر می‌کنید فقط من و همکارانم متوجه چنین چیزی می‌شویم؟ نه! مردم بسرعت خانم‌های پرخاشگر و بی ادب را تشخیص می‌دهند و تا جایی که ممکن است از آن‌ها فاصله می‌گیرند.

 

این روزها آن قدر مردم گرفتاری دارند که دنبال دردسر اضافی نیستند. آن‌ها هیچوقت یک خانم پرخاشگر و بی ادب را به خواستگار معرفی نمی‌کنند. همه آقایان از خانم‌های پرخاشگر قلدر بیزار هستند. حق هم دارند. اخلاق خوب یک سرمایه است. اگر خانواده ثروتمندی ندارید، اگر تحصیلات بالایی ندارید، اگر شغل پرزرق و برق و درآمد آن چنانی ندارید، اشکال ندارد. به شما قول می‌دهم می‌توانید ازدواج کنید و ازدواج خوبی هم داشته باشید، ولی با اخلاق بد و تندخویی هرگز نمی‌توانید ازدواج کنید. اگر یک بدبخت گردن شکسته‌ای هم عقلش گرد شود و چشمش چپ شود و با یک خانم پرخاشگر ازدواج کند، به شما قول می‌دهم این ازدواج یک سال هم دوام نخواهد آورد. به شما قول می‌دهم.

 

خانم‌های گلم، قبل از ارسال یک کامنت یا ایمیل، برای هر سایت یا هر شبکه اجتماعی، یک بار متن خود را بخوانید و از خود بپرسید: آدم‌ها با خواندن این کامنت چه فکری در مورد من می‌کنند؟ اگر متن کامنت یا ایمیل شما خوشایند نیست، آن را نفرستید. فکر کنید و باز هم فکر کنید چطوری درخواست خود را بنویسید که باشخصیت به نظر برسید. چرا نوشتن چند کلمه یا گفتن چند کلمه، باید باعث شود آدم‌های غریبه از شما منزجر شود؟ وقتی شخصی با غریبه‌ها اینطور رفتار می‌کند، معلوم است با افراد خانواده‌اش چطوری است.

 

اگر می‌خواهید ازدواج کنید، زود هم ازدواج کنید، همه جا بهترین شخصیت خود را به معرض تماشا بگذارید. چه در محل کار، چه در خانه، چه در خیابان، چه در فضاهای مجازی. همه جا و در همه حال یک خانم محترم باشید. کاش همه مردم ایران تمرینات خداحافظ خشم را انجام بدهند. اگر همه ما مدیریت خشم را یاد بگیریم، زندگی خودمان و اطرافیان ما دلپذیرتر می‌شود. آیا مدیریت خشم را بلد هستید؟ با انجام این آزمون رایگان می‌توانید بفهمید وضعتان چطوری است. بفرمایید و کلیک کنید:

آزمون رایگان مدیریت خشم

 

 

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

najme55
http://gahyman.blog.ir

آخ گیس گلابتون جان!‌درست زدی به هدف! دوستی دارم 32 ساله که اوایل که با شما آشنا شده بودم م گاهی به خواندن مطالبتان دعوتش میکردم. از این که دنیا را بازتاب درون خود آدم میدیدید عصبانی و دلخور میشد. قویا معتقد بود که مورد ظلم و اجحاف زندگی و حتی خداوند قرار دارد. بسیار تلخ و غمگین و طلبکار از همه عالم از جمله من بود و جوری صحبت میکرد که غالب اوقات بعد از گفتگو با او عذاب وجدان پیدا میکردم و شرمنده میشدم که چرا همسر دارم! کم کم بلد شدم( از خودتان)که بدون درخواست کسی نباید به او لطفی بکنم و رابطه ام را باهاش کمرنگ کردم. با این حال اگر موردی پیش میامد سعی میکردم غیر مستقیم معرفیش کنم. اگر هم پیش میامد که لازم بود با خودش هماهنگ کنم هر بار جوری برخورد میکرد که از تک تک امتیازات منفی طرف کلی شرمنده شوم! نمیدانم چه مرگم شده بود. انگار افتاده بودم توی دام یک ترحم احمقانه.
دیروز بهم اسمس داد که دیگه هرگز برای من پیامهای گیس گلابتون را نفرست!‌ ماتم برد. خیلی وقت بود هیچی برایش نفرستاده بودم. گویا بعد از مدتها ایمیلش را چک کرده بود. با این که همیشه نسبت به عبارت "قانون راز" آلرژی شدیدی داشت یکدفعه براشفته و عصبانی شده بود که چرا پیامی از شما برایش فرستاده ام که گفته اید قانون راز الکیه...گفتم: چشم باشه!پلک و اومدم توی ایمیلم سرچ کردم و فهمیدم مطلبی را که راجع به مثبت اندیشی نوشته اید میگوید:

مثبت اندیشی یعنی آگاهانه متمرکز شدن روی خوشی‌ها، شادی‌ها و نعمت‌ها
مثبت اندیشی یعنی هر تجربه‌ای را، یک درس دانستن و رنج را به گنج دانایی تبدیل کردن
مثبت اندیشی زندگی شما را راحت‌تر می‌کند چون تجربه‌های زندگی را راحت‌تر قبول می‌کنید
مثبت اندیشی قلب شما را بزرگ می‌کند و زندگی را فقط در لذت بخشیدن به خودم و خودم و باز هم خودم تعریف نمی‌کند
مثبت اندیشی از شما آدم بهتری می‌سازد

آیا مثبت اندیشی، شربتی جادویی است که شما را به شاهزاده‌ای ثروتمند و زیبا تبدیل می‌کند و عمری جاویدان به شما می‌دهد؟ خیر


پاسخ
najme55
http://gahyman.blog.ir

از این که گفته بودید مثبت اندیشی جادو نمیکند و غول چراغ جادو نیست بر آشفته بود و اونقدر با من تند شد. خیلی رنجیدم. حالا که آمدم سایتتان و دیدم دقیقا راجع به همان موضوع گفته اید خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم. واقعا به این نتیجه رسده ام که برای این دوستم جز دعا انهم از راه دور هیچ کار دیگری نباید بکنم چون به شکل بیرحمانه ای خود را در زندانی تنگ اسیر کرده است.

پاسخ
گیس گلابتون

بله بیشترشان آدم های خوبی هستند. خوش قلب و مهربان. ولی بقدری بدرفتار و تنداخلاق که با یک من عسل نمی شود آن را قورت داد. متاسفانه متوجه رفتار خود نمی شوند.

پاسخ
amitis2017

اوهوم عالیست خانم دکتر همانند سایر مقاله های شما....
بخصوص آن نکته که فرمودید حتی در فضای مجازی توجه کنیم که به چه صورت باید پاسخ بنویسم تا نمایانگر شخصیت ما باشد

پاسخ
مریم سلطان

گیسو جااااااانم سلام من چند مدت پیش پاکسازی روح را خریدم اما از کامپیوترم پاک شده یادم نیست از کدوم قسمت دانلود کردم اما توی ایمیلها هم نیست حالا باید دوباره خریداری کنم

پاسخ
گیس گلابتون

اگر از فروشگاه قدیمی خرید کرده اید، بله. باید دوباره خریداری کنید چون سه ماه زمستان اعلام کردم خریدهای قبلی شما پاک شده است.

پاسخ
مریم سلطان

گیسو جااانم سلاااام همانطور که گفتین اخلاق خیلی خیلی مهمه لطفا مقالات بیشتری در این مورد بذارین . واقعا چطوری می تونیم خوش اخلاق تر و مهربون تر باشیم؟

پاسخ
گیس گلابتون

متشکرم. خداحافظ خشم را تمرین کنید

پاسخ
isaraa

سلام به سایت پرمخاطب وعالی گیس گلابتون من سوالی از خدمتون دارم زمانیکه مورد توجه کسی قرار میگیرم واقعا استرس میگیرم و نمیدونم باید چه رفتاری از خودم نشون بدم چون احساسی درون گرا هستم پیش افرادی که ناشناس هستن ادم جدی و پیش افرادی که میشناسمشون شادوسرحال هستم یعنی خود واقعیم ایا باید شادی خودم رو تعدیل کنم؟

پاسخ
گیس گلابتون

متشکرم. ممکن است بدانم سوال شما به این پست مربوط است یا خیر؟ چون من به سوالات غیرمربوط به پست پاسخ نمیدهم. اگر مربوط است لطفا بفرمایید به کدام بخش مربوط است. سپاسگزار می شوم

پاسخ
Isaraa

سلام حقیقتا من هم نمیدونم به چه قسمتی مربوط میشه://

پاسخ
دوره آموزشی رایگان: ویژه خانمهای مجرد
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه