زندگی من مثل همه مردم، مجموعه‌ای از تلخ و شیرین است، ولی من انتخاب کرده‌ام شیرینی‌های زندگی‌ام را با شما سهیم شوم. هرگز خیال ندارم وانمود کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم و یا هیچ عیبی در رفتار و کردارم نیست. من یک آدم معمولی هستم. اگر بتوانم لحظه‌ای در روز، نور شادی و امید را به قلب شما بتابانم، وظیفه‌ام را در این دنیای زیبا انجام داده‌ام. ریختن چرک آب زندگی بر سر خواننده‌ها، کار ناشایستی است. به نظر من نویسنده‌ای هنرمند است که بتواند امید و شادی را به قلب مردم هدیه کند، وگرنه گله و شکایت از زندگی، کار ساده‌ای است.

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
دفترچه خاطرات گیس گلابتون
1390/08/20 00:00

پرت و پلاهای یک ذهن تبدار

یک لحظه یخ می کنم و لحظه بعد خیس عرق می شوم. رمق انجام هیچ کاری را ندارم. فقط هروقت از تشنگی به جان می آیم، لیوانی شیر می خورم یا یک نارنگی پوست می گیرم.

می دانید محبوب ترین نویسنده من کیست؟ آگاتا کریستی! ملکه جنایت!

او پس از شکسپیر، پرخواننده ترین نویسنده انگلیسی است. عاشق نوشته های این زن هستم. نمی دانم چند تا کتاب از او خوانده ام و نمی دانم چند تای دیگر نخوانده باقی مانده است. عاشق مارپل و پوآرو هستم. زندگی خود آگاتا کریستی هم  دست کمی از داستان هایش ندارد. وقتی همسر اولش به خیانت می کند، دچار فراموشی موقت می شود و ده روز گم می شود. حتی یادش نبوده که چه نام دارد. پس از جدایی از همسر و شروع جنگ جهانی اول، به عنوان داوطلب، در بیمارستانها و داروخانه ها کار می کند. سپس با با باستانشناسی پانزده سال کوچک تر از خودش ازدواج می کند. همراه همسرش مسافرت های زیادی به خاورمیانه داشته است. سه بار هم به ایران می آید. همسر دومش هم به دفعات روابط خارج از زناشویی داشته ولی این بار آگاتا به روی مبارک نمی آورد و از زناشویی اش لذت می برد. در سن هشتاد و پنج سالگی به مرگ طبیعی می میرد.

وقتی می خواهم خیلی به خودم حال بدهم، یکی دو تا کتاب آگاتا کریستی را می خرم و یا برای چندمین بار همان هایی که دارم را می خوانم.

گویا در شماره پانزدهم مهرماه مجله "خانواده سبز" هم نوشته ای از من چاپ شده است، ولی چون از خانه خارج نشده ام و مجله را تهیه نکرده ام، مطمئن نیستم. مدیر مجله هر روز تلفن می کند و مطلب می خواهد. مغزم قفل کرده است. به دو دلیل یکی به خاطر تب و یکی به خاطر این که باید سه صفحه بنویسم! نوشتن با تعداد کلمات و خط های مشخص کار سختی است. من به این کار عادت ندارم. وبلاگنویسی خوب است. یک روز یک خط می نویسی، یک روز یک صفحه. قدیم ها داستانی در مورد مردی نویسنده خوانده بودم که مغزی طلایی داشت. هر بار که می خواست مطلبی بنویسد، قدری از مغزش را با ناخن می تراشید. نمی دانم نویسنده این داستان چه کسی است. خیلی قبل آن را خواندم.

حالم خوب نیست... دارم پرت و پلا می نویسم. از اظهار همدردی ها و محبت های همه شما سپاسگزارم. بخصوص چند نفری که خصوصی گفتند، می خواهند برایم سوپ بفرستند. چقدر شما با محبت هستید. دوست تان دارم.

من همیشه به بیماری به عنوان "پاک کننده" نگاه می کنم. می دانم که دارد چیزی از وجودم پاک می شود. پس از بهبودی، گشایشی در زندگی ام رخ می دهد. می دانم و چشم به راه آن هستم.
بقول شوهرم "دختر لوس" شده ام. یک نگاهی به عکسی که انتخاب کرده ام، بیندازید! راست می گویدها:)))))))))))))))))

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

فرشته مهربان

لوس نشدی این دختر ناز نازی کودک درونت هست بهش بیشتر بها بده عزیزم...

پاسخ
kiana

دعای خیر و انرژی مثبت ما همراه شماست.من از درسهای شما تا به الان خیلی استفاده کردم.امیدوارم زودتر خوب بشید و بازهم برامون بنویسید.دوستتون دارم

kiana
پاسخ
admin

قمصر است؟ چه قشنگه!

پاسخ
سوندا

دوست خوب و مهربانم
هیچ ایمیلی نرسید.
می تونی از همین شناسه ایمیل به gmail برایم نامه رو ارسال کنی. هرزنامه دونی ام را هم چک کردم. بهرحال خوشحالم باز اومدی پشت کامپیوترت و می نویسی. تو یکی از روشن ترین خاطره های من هستی. برایت آرزوی سلامتی دارم. قلب

پاسخ
admin

سوندا جون، خواهش می کنم دوباره برایم ایمیل بفرست. چون من زیاد ایمیل می فرستم، احتمال این که به جانک برود، زیاد است. منتظر ایمیل تو هستم.
ممنونم هم بنیانی عزیزم

پاسخ
mojgan1360

سلام خانم علايي
اميدوارم هرچه زودتر بهبود پيدا كنيد، دوست دارم زودتر ببينمتون

mojgan1360
پاسخ
admin

چه گل خوشگلی

پاسخ
آزیتا1

سلام گیس گلابتون عزیز امیدوارم بزودی سلامتیتان را بازیابید من چهار ماه پیش چند روز بیمارستان بودم خیلی دلتنگ شده بودم واز شوهرم خیلی انتظار داشتم .نمی شد در آن دوران با من حرف زد.

پاسخ
p_j_nodoost

عزيزم خيلي دوستت دارم
اميدوارم هرچه زودترخبر بهبوديتو بشنوم
منم حاضرم براتون سوپ بيارم، هيچ زحمتي هم برام نداره ،تازه كيف ميكنم اگه اينكارو انجام بدم. لطفا اجازه بدين ذره اي از زحماتتون رو جبران كنيم ،لطفا آدرس بفرستين برام
pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaseبغلماچ

پاسخ
admin

عزیزمی... خجالتم می دهی ها. می بوسمت

پاسخ
بهرام

خیلی زیبا نوشتید و شرح حال خودتون رو بیان کردین ، از صداقتتون واقعا لذت بردم لبخند امیدوارم زودتر سرحال بشین ، در مورد مجله هم میتونین ابتدا هر چی دوس دارین بنویسین و بعدا اونایی رو که دوست نداشتین از توش حذف کنین لبخند

پاسخ
arezou_2

گل

پاسخ
shada

برایتان آرزوی ناب ترین لحظه ها همراه با دل خوشی و تندرستی دارم. شاد باشید.

shada
پاسخ
kiana
http://12shahivary.persianblog.ir

نه گیس گلابتون جونم.اینجا محموداباده.مجتمع نفتلبخند

پاسخ
zaynab

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشی
مطالب چاپ شده مجله خانواده سبز رو دیدم و کلی ذوق کردم و به همه نشون دادم

پاسخ
bmehr

نه گيسو جون. لوس نيستي
خب حالتون خوب نيست/ اميدوار بودم تو اين پست بگي حالت خوب شده/ گيسو ... ميدونستي نوشته هات يا به قول خودت پرت و پلاهات هم آموزنده و البته شيرينه...
گيسو جون تو خانوم عاقلي هستي/ خب ميدونستي حتي اگه ازدواج هم كني باز هم گاهي تنهايي/ حتي تنها تر از قبل/ گيسو جاي اينكه غصه بخوري از اين حال تنهاييت لذت ببر/ به قول استاد ادبياتمون تو دوره ي ليسانس(دكتر بهادر باقري) ؛ يه تنهايي هايي هست كه نه زن حق داره اونو براي شوهر پر كنه و نه شوهر حق داره اونو از زنش بگيره/ و من اينطور تعبير ميكنم كه ... اون تنهايي مختص خداست/ تو هم از اين تنهايي استفاده كن و خدا رو تو دلت جا بده
ميبوسمت

پاسخ
admin

بله. حق با تست.
خدا از رگ گردن به من نزدیک تره. آیا این از نوشته های من معلوم نیست؟ من حتی کمتر جرات دارم اسم خدا را در نوشته هایم بیاورم، از بس که برایم بزرگ و محترم است. گاهی اوقات حس می کنم که از بس از خدا پرم، الانه می ترکم...ولی خب این حس ها خیلی خصوصی است، از رابطه با همسر هم خصوصی تر است. هروقت می بینی از طبیعت می نویسم یا از زیبایی و تو هم همزمان با من سرشار از حس خوب می شوی، آن لحظه ها، لحظه های خصوصی من و خداست که دارم در لفافه می نویسم...

پاسخ
bmehr

واقعا ممنونمگل

پاسخ
برچسب ها : 
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه