زندگی من مثل همه مردم، مجموعه‌ای از تلخ و شیرین است، ولی من انتخاب کرده‌ام شیرینی‌های زندگی‌ام را با شما سهیم شوم. هرگز خیال ندارم وانمود کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم و یا هیچ عیبی در رفتار و کردارم نیست. من یک آدم معمولی هستم. اگر بتوانم لحظه‌ای در روز، نور شادی و امید را به قلب شما بتابانم، وظیفه‌ام را در این دنیای زیبا انجام داده‌ام. ریختن چرک آب زندگی بر سر خواننده‌ها، کار ناشایستی است. به نظر من نویسنده‌ای هنرمند است که بتواند امید و شادی را به قلب مردم هدیه کند، وگرنه گله و شکایت از زندگی، کار ساده‌ای است.

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
دفترچه خاطرات گیس گلابتون
  • راهنمای پختن کیک برای تازه‌کارها

    من هنوز در پختن کیک خانگی تبحر کافی پیدا نکرده‌ام، ولی مشتاقم چند میانبر برای تازه‌کارها را با شما در میان بگذارم.

  • سفر به شهر وان ترکیه

    به آقای شوشو گفتم:
    - مامان و بابا و خواهرک همراه با ده نفر دیگر، عازم شهر وان ترکیه هستند.
    - چرا تو همراهشان نمی‌روی؟
  • روزی که تارت پختم

    ششم مرداد تولد آقای شوشو است. می‌خواستم او را غافلگیر کنم. به همین دلیل پنجم مرداد برای او تدارک دیدم. حالا فکر نکنید خبری بودها! نه بابا! من و پدر و پسر، سه‌نفری.

  • همه چیز درباره پختن نان خانگی

    ویرم گرفته بود نان بپزم. چرا؟ نمی‌دانم، ولی بدجوری دلم می‌خواست نان بپزم. آقای شوشو می‌گوید: گیس گلاب داری به کوکب خانوم تبدیل می‌شوی!

  • روزی که پای گوشت پختم

    پای گوشت عالی بود. عالی! شکل و شمایلش بسیار شیک و زیباست. مزه‌اش قابل توصیف نیست. نرم و خامه‌ای همراه مزه بیسکوئیت ترد. با چنگال تکه‌ای از آن را برداشتم و به دهان گذاشتم. به‌قدری لطیف و خوشمزه بود که...

  • شعبه ندارد!

    وقتی در مجله‌های خارجی یا فیلم‌ها، تصویر کاپ کیک‌های خوش آب و رنگ را می‌دیدم، آه از نهادم برمی‌آمد. چقده خوشگلن این لامصبا! یعنی مزه شون چطوریه؟

  • روزی که دو کیک پختم

    چند وقت پیش عکس کیک آناناس برگردان را دیده بودم و دلم رفته بود. یکی دو هفته با خودم کلنجار رفتم که درست کنم یا نکنم. نمی‌دانم چرا این‌قدر از خراب شدن غذا می‌ترسم. در حد بیمارگونه می‌ترسم غذایم خراب شود، به همین دلیل از پختن غذاهای جدید هراس دارم.

  • ماجرای پختن پای گیلاس

    تکه‌ای از پای را به دهان گذاشتم. پای کم شیرین بود. بیسکوییت لطیف، گیلاس آبدار و پخته و کم شیرین... چه کیفی داشت...

  • روزی که چیزکیک ساختم!

    من عاشق چیزکیک هستم. یعنی همه کیک‌های دنیا، چیزکیک یک‌طرف!
  • روزی که پای سیب پختم

    امروز می‌خواهم برای اولین بار در عمرم پای سیب بپزم و مواد لازم در خانه موجود نیست. به میوه‌فروشی می‌روم و 12عدد سیب می‌خرم... 

Feed
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه