زندگی من مثل همه مردم، مجموعه‌ای از تلخ و شیرین است، ولی من انتخاب کرده‌ام شیرینی‌های زندگی‌ام را با شما سهیم شوم. هرگز خیال ندارم وانمود کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم و یا هیچ عیبی در رفتار و کردارم نیست. من یک آدم معمولی هستم. اگر بتوانم لحظه‌ای در روز، نور شادی و امید را به قلب شما بتابانم، وظیفه‌ام را در این دنیای زیبا انجام داده‌ام. ریختن چرک آب زندگی بر سر خواننده‌ها، کار ناشایستی است. به نظر من نویسنده‌ای هنرمند است که بتواند امید و شادی را به قلب مردم هدیه کند، وگرنه گله و شکایت از زندگی، کار ساده‌ای است.

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
دفترچه خاطرات گیس گلابتون
1404/05/07 14:58

خامه کشی کیک – گام‌به‌گام

من سال ۱۳۹۸ پختن نان و کیک را شروع کردم. دوستانی که از قدیم همراهم هستند، به خاطر می‌آورند که چقدر نان و کیک خراب کردم و دور ریختم تا بالاخره دستم راه افتاد. الان مدتی است که دارم تزئین و خامه کشی کیک را یاد می‌گیرم. با توجه به این‌که فقط برای روزهای تولد کیک خامه‌ای می‌پزم، روند آموختنم کند است. آنچه از خامه کشی یاد گرفته‌ام اینجا ثبت می‌کنم تا مرجعی برای خودم باشد. شاید به کار دیگران هم بیاید.

 

کیک اسفنجی را با چهار تخم‌مرغ (مناسب برای هشت تا ده نفر) می‌پزم و مایه کیک را در دو قالب ۲۰ سانتی می‌ریزم. دو لایه کیک به ارتفاع ۳ سانتیمتر به دست می‌آید. پس از اتمام پخت، قالب‌ها را وارونه روی توری خنک‌کننده قرار دهید. پس از ۱۵ دقیقه، با چاقوی تیز اطراف کیک را از قالب جدا و کیک را از قالب خارج کنید. کیک را یک ساعت در دمای اتاق خنک کنید. سپس کیک را برای دو ساعت در یخچال قرار بدهید تا کاملاً سرد شود.

برای فیلینگ با خامه قنادی به ارتفاع یک سانتیمتر و کرامب کوتینگ ۲۵۰ گرم خامه قنادی را فرم بدهید. ۲۰۰ گرم را بین دو لایه بریزید و با ۵۰ گرم سطح بالایی و اطراف کیک را یک لایه نازک خامه بکشید. سپس کیک را بدون پوشش به مدت ۳۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار بدهید. کرامب کوتیک سطح کیک را ثابت می‌کند و موقع خامه کشی، خرده‌های کیک بیرون نمی‌زند.

برای روکش کردن کیک ۳۰۰ گرم خامه قنادی را فرم بدهید. سطح بالایی و اطراف کیک را به ضخامت یک سانتیمتر خامه کشی کنید. دوباره کیک را بدون پوشش به مدت ۳۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار بدهید.

برای ماسوره زدن ۲۰۰-۱۰۰ گرم خامه قنادی را فرم بدهید. مقدار موردنیاز خامه بستگی به طرح شما دارد. هرچه گل‌ها درشت‌تر و حجیم‌تر باشد، خامه بیشتری موردنیاز است. اگر تازه‌کار هستید با یک ماسوره M1 می‌توانید کیک را به زیبایی تزئین کنید.

 

خلاصه

برای خامه کشی کیک اسفنجی دو لایه به ارتفاع ۳ سانتیمتر ۷۵۰-۶۵۰ گرم خامه قنادی را در سه مرحله فرم بدهید.

  • مرحله اول: فیلینگ ۲۰۰ گرم + ۵۰ گرم کرامب کوتینگ
  • مرحله دوم: روکش کیک ۳۰۰ گرم
  • مرحله سوم: ۲۰۰-۱۰۰ گرم

 

روش فرم دادن خامه قنادی

من از خامه قنادی کارخانه‌ای استفاده می‌کنم. از کدام برند استفاده کنید؟ به نظرم این انتخاب سلیقه‌ای است. پیشنهاد می‌کنم برندهای مختلف را امتحان و مزه موردعلاقه‌تان را پیدا کنید. من از مینارین استفاده نمی‌کنم و فقط خامه حیوانی را می‌پسندم.

ظرف خامه را در دمای محیط قرار بدهید تا نرم شود. کاسه و پره‌های همزن را ده دقیقه در فریزر بگذارید. سپس خامه را در کاسه بریزید و سه دقیقه با سرعت متوسط بزنید و سپس ۵-۳ دقیقه با سرعت‌بالا خامه را بزنید تا فرم بگیرد.

 

رنگ کردن خامه قنادی

ابتدا خامه قنادی را فرم بدهید. یک یا دو قاشق خامه را در کاسه کوچکی بریزید. یک یا دو قطره ژل خوراکی به خامه اضافه کنید و هم بزنید. سپس خامه رنگ‌شده را در بقیه خامه فرم گرفته فولد کنید.

 

اگر خامه قنادی شل شد...

اگر بعد از رنگ کردن خامه، متوجه شدید خامه کمی شل شده است می‌توانید مقداری پودر خامه یا پودر قند به خامه اضافه کنید. ۳۰ ثانیه با دور متوسط هم بزنید. بعد خامه رنگی را ۱۵-۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس دوباره بزنید تا سفت شود.

 

برای هر ۱۰۰ گرم خامه قنادی

پودر خامه نصف- یک قاشق غذاخوری

یا پودر قند یک‌چهارم- نصف قاشق غذاخوری

 

 

 

اگر به مبحث پختن کیک علاقه‌مند هستید، شاید خواندن این خاطره‌ها برایتان جذاب باشد:

اولین اکتشافات من در زمینه پختن کیک

https://www.gisgolabetoon.ir/fa/blog/news/1924

 

آخرین اکتشافات من در زمینه پختن کیک

https://www.gisgolabetoon.ir/fa/blog/news/1949

 

راهنمای پختن کیک برای تازه‌کارها

https://www.gisgolabetoon.ir/fa/blog/news/2123

 

معرفی ده کیک خوشمزه

https://www.gisgolabetoon.ir/fa/blog/news/2131

 

خمیر جادویی کوکی

https://www.gisgolabetoon.ir/fa/blog/news/2146

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

خوشبخت

وای خانم دکتر چقدر خوشحال شدم بازم نوشتین اونم از نوع قنادینیشخند
برم بخونم و با انرژی بالا مشغول کارا بشم میام مینویسم که منم چی پختم خداحافظ

پاسخ
گیس گلابتون

چه خوب! منتظر خوندن تجربه های شما هستملبخند

پاسخ
برچسب ها : 
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه