زندگی من مثل همه مردم، مجموعه‌ای از تلخ و شیرین است، ولی من انتخاب کرده‌ام شیرینی‌های زندگی‌ام را با شما سهیم شوم. هرگز خیال ندارم وانمود کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم و یا هیچ عیبی در رفتار و کردارم نیست. من یک آدم معمولی هستم. اگر بتوانم لحظه‌ای در روز، نور شادی و امید را به قلب شما بتابانم، وظیفه‌ام را در این دنیای زیبا انجام داده‌ام. ریختن چرک آب زندگی بر سر خواننده‌ها، کار ناشایستی است. به نظر من نویسنده‌ای هنرمند است که بتواند امید و شادی را به قلب مردم هدیه کند، وگرنه گله و شکایت از زندگی، کار ساده‌ای است.

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
دفترچه خاطرات گیس گلابتون
1390/08/20 00:00

آیا خانه را بفروشیم؟

سلام.خوشحالم که سایت شما را پیدا کردم.مدتها قبل بدلیل مشکلات ناشی از اعتماد بنفس کاذبی که کتاب های خودباوری بمن داده بودند، خواندن مطالبی از قبیل مطالب شما را رها کرده بودم اما وبلاگ شما حرف های حساب شده تری دارد..مشکل من اینست که بدلیل خرید خانه و قسط و بدهی زیاد، زیاد کار میکنم.هم اداره میروم و هم تدریس می کنم ..البته کار تدریس را دوست دارم و یک جورایی دوست ندارم آنرا رها کنم..همسرم فقط کار خودش را دارد و به من هم ایراد میگیرد که تو در خانه نمیمانی یا به بچه نمیرسی..راه حل او فروش خانه و کم کردن بدهی هاست.اما من میخواهم برای چیزی که دوست دارم تلاش کنم و فکر میکنم او هم باید بیشتر تلاش کند. از طرفی خودم هم خسته ام و نیاز به استراحت و سفر دارم.گرچه زن زیبایی هستم اما از زیبایی ام مراقبت نمیکنم. آیا این نشان میدهد به خودم احترام نمیگذارم یا اراده من برای رسیدن به هدفم را نشان میدهد؟
واقعا نمیدانم ...

 

متشکرم افتخار دادید و از من مشورت میخواهید. سوالات شما برای من بسیار عزیز است.

تجربه نشان داده که فروش ملک کار اشتباهی است، مگر این که بلافاصله ملکی بهتر و بزرگتر خریداری بشود. وگرنه سرمایه زندگی تان به باد می رود. من موافق فروش خانه تان نیستم.

 

اینطور که متوجه شدم شما دوجا کار میکنی، شوهر دارید، بچه دارید و خانه ای برای مراقبت. ولی همسرتان فقط یکجا کار میکند. البته ما در مورد ساعت کاری شوهر و میزان درآمد هر کدام شما و این که درآمد هرکدام از شما صرف چه می شود، چیزی نمی دانیم. قرار هم نیست بدانیم. زیرا این یک مشاوره خصوصی نیست. حرف هایی است که شاید به درد سایر دوستانت هم بخورد.

 

گل من، شما به خودتان نمی رسید، به شوهرتان نمی رسید، به خانه  نمی رسید،  انتظار هم دارید همسرتان با شما راه بیاید و بیشتر کار کند. او از شما می پرسد چرا به من و بچه نمی رسی؟ شما جواب می دهید: آخه قسط خانه داریم. او هم می گوید: مرده شور این خانه را ببرند. بیا بفروشیمش تا تو بتوانی به من و بچه برسی!!!

 

پیشنهاد من این است: ساعت کاری تان را کم کنید. به خودتان و خانه و زندگی  برسید. مطمئن باشید شوهرتان بیشتر پول درخواهد آورد. به شما قول می دهم. پول در خانه ای که گرم و صمیمی باشد، برکت پیدا میکند. درهای ثروت و فراوانی به رویتان باز می شود.

 

راه بیشتر پول درآوردن با بیشتر کار کردن نیست، بلکه با هشیاری کار کردن است. پس شما هم راهی پیدا کنید که هشیارانه تر پول بسازید و لازم نباشد فرزند، زندگی زناشویی و سلامتی خودت را در معبد پول قربانی کنید. در پست "پول یک نشانه است!" در این مورد نوشته ام. یادت باشد که اراده قوی با کله شقی فرق دارد.

 

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

ladan sh

قلبقلبقلبقلب

پاسخ
salimi

سلام. مشکل منم دقیقا مثل این خانمه. البته من قسط ندارم ولی زیاد کار میکنم و درآمدم خیلی خیلی کمه. دارم به راه بیشتر شدن درآمد فکر میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم.یعنی وقت کافی ندارم برای انجام یه کار تازه...درامد شوهرم هم به جای زیاد شدن هی کم میشه.همین دیشب شاگرد خصوصی ش گفت که دیگه نمیخوادش...

پاسخ
admin

به خدا توکل کن. به خودت و شوهرت و زندگی ات برس. دنبال راهی برای افزایش درآمد باش. مباحث "ده گام تا ثروت" این سایت به خیلی ها کمک کرده است. از آنها استفاده کن

پاسخ
ماهتاب

گیس گلابتون عزیز جواب و دلایلت مفید و الهام بخش بود ممنونم

پاسخ
روبيكا

قلب
عاليييييي.....،خانم دكتر

پاسخ
amitis2017

صد در صد طبق این صحبتی که کردید شوهر و بچه شما در اولویته و باید سعی کنید کاراتونو کمتر کنید.
ولی خونه فروختن هم اصلا راهکار مناسبی نیس قرض کنید مثلا

پاسخ
برچسب ها : 
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه