زندگی من مثل همه مردم، مجموعه‌ای از تلخ و شیرین است، ولی من انتخاب کرده‌ام شیرینی‌های زندگی‌ام را با شما سهیم شوم. هرگز خیال ندارم وانمود کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم و یا هیچ عیبی در رفتار و کردارم نیست. من یک آدم معمولی هستم. اگر بتوانم لحظه‌ای در روز، نور شادی و امید را به قلب شما بتابانم، وظیفه‌ام را در این دنیای زیبا انجام داده‌ام. ریختن چرک آب زندگی بر سر خواننده‌ها، کار ناشایستی است. به نظر من نویسنده‌ای هنرمند است که بتواند امید و شادی را به قلب مردم هدیه کند، وگرنه گله و شکایت از زندگی، کار ساده‌ای است.

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
دفترچه خاطرات گیس گلابتون
1390/08/20 00:00

برنامه زنده آشپزی!

آشپزخانه اپن (open)را دوست دارم، زیرا وقتی آشپزی می کنم از خانه دور نیستم. وقتی مهمان دارم این لذت به اوج می رسد. در حالی که با مهمان ها بگو بخند می کنم، می توانم به دیگ غذا هم سر بزنم. به نظر من بدترین بخش مهمانی دادن ما ایرانی ها این است که کدبانوی خانه تمام مدت مهمانی خود را در آشپزخانه حبس می کند و چیزی از مصاحبت مهمانها نمی فهمد. من فکر می کنم که مزه مهمانی به کنار مهمان بودن است. اگر وقتی مهمان می آید من در آشپزخانه باشم که برای چه مهمانی بدهم و این همه زحمت بکشم؟

برای شام، ده نفر مهمان داشتیم. فیلم جولی و جولیا دوبله به زبان فارسی از دی وی دی پلیر پخش می شد. جولیا چایلد داشت در تلویزیون طرز طبخ مرغابی بدون استخوان را یاد می داد. من و همسرم پشت پیشخوان آشپزخانه اپن ایستاده بودیم و جوجه کباب بدون استخوان را در سینی فر این رو و آن رو می کردیم. بوی جوجه کباب که داشت در کره بریان می شد، همراه بوی برنج دودی زعفران زده در فضا پیچیده بود. سیب زمینی ها در دستگاه سرخکن می چرخیدند. خنده ام گرفته بود. و یک فیلم  آشپزی و برنامه زنده آشپزی ... دلم قار و قور می کرد ... پس این غذا کی حاضر می شود؟

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

بارانrf

وای دهان مارو هم آب انداختی. جوجه کباب تو فر خوب می شه؟

پاسخ
گیس گلابتون

عالی می شه!

پاسخ
جهان سادات

خیلی زیبا .یه لحظه من هم دهانم اب افتاد.نکن گیسو جان من قلبم ضعیفهاااااااچشمک

پاسخ
اندر احوالات

چقدر با این پست حال و هوای خودتونو خوب به تصویر کشیدید
دلم براتون تنگ شده

پاسخ
heti

آشپزخونه اوپن برا وقتی که مهمون خودی دارم رو دوست دارم ولی برای مهمون رودربایستی دار نه
این وصفی که از غذا کردید دهنم اب افتاد .امروز برای ناهار درست می کنم .

پاسخ
نرگس

اول از همه سال نو مبارک با کمی تاخیر . واییییییییی دلم خواست ازون سیب زمینی ها. فکر ما رو هم بکنید خوشمزهالان نوشته هاتون رو خوندم.چه تکنیک جالبی اما فکر نکن راحت باشه امیدوارم بتونم درست اجراش کنم.در مرود امتیاز به کلاس هم باید بگم کلاستون عالیییییییییییییییی بود ولی کاش زمان بیشتری رو می تونستیم توی دوره بگذرونیم و دوم اینکه شما هر چند وقتی مثلا هر ماه یا چهل روز دوباره نشستی میذاشتید و بعضی چیزها رو مرور می کردیم بخاطر همین من به شما امتیاز 8 رو میدم ولی در ارائه دروس عالی بودید امتیازتون بیسته..موفق و شاد باشید

پاسخ
گیس گلابتون

از نظر لطفت ممنونم نرگس جون. منتظرم که خبر پیشرفتهای تو را بشنوم. از این که از کلاس به قدری لذت بردی که دلت می خواهد هر ماه قیافه خانم معلم سختگیری مثل من را ببینی، خوشحالم!

پاسخ
ساميه

واي دهنم آب افتاد ...
منم آشپزخونه اپن و خيلي دوس دارم
ولي الان مدتيه وقتي مهمون مياد بعد از صرف غذا همه ظرفا رو ميزارم تو آشپزخونه و ميام ميشينم پيش مهمونا و از مصاحبت باهاشون لذت ميبرم ... قلب

پاسخ
آیدا

چه جالب. من برعکس شما دوست دارم آشپزخانه در داشته باشه مثل اتاق. مدل قدیمی. این جوری بیشتر به نظرم حریم داره. بعد توی اون آشپزخونه میز بذارم.دوست هام که میان بشینیم اون جا و چایی بخوریم.

پاسخ
نکته نظر

دلم برای مزه های اصیل ایرانی خیلی وقت است تنگ شده!! نوش جانتون :)

پاسخ
نکته نظر

گیس گلابتون جان چرا نظرات من پاک شده؟ اول هر چه سعی کردم گزینه ی ارسال کار نمیکرد. بعد که مرورگرم را عوض کردم به کار افتاد و نظرم با موفقیت ثبت شد! ولی حالا میبینم خبری ازشون نیست؟ تو نظرات مرا ندیدی؟ :(

پاسخ
گیس گلابتون

والله چی بگم ... نمی دانم چرا بعضی نظرات ارسال نمی شود. اگر تکرار شد، بگو که با طراح سایت صحبت کنم.

پاسخ
؟؟

خوش به حال شما زنان فارس ( غیر ترک ها ) چقدر راحت و بیخیال زندگی و خانه داری و مهمانداری و آشپزی می کنید ! بعضی وقتها من هم دلم میخواهد بزنم به سیم آخر . کاش می شد من هم جلوی ده تا مهمان فقط برنج و جوجه کباب بگذارم .

پاسخ
گیس گلابتون

رسم خانواده ما هم دست کم دو مدل غذاست. من دارم روش جدیدی را باب می کنم که از طرف خانم های خانواده با کلی استقبال روبرو شده است: ظرفهای یکبار مصرف و فقط یک نوع غذا. اگر کسی غذای رنگارنگ می خواهد می تواند به رستوران برود، اگر دیدن خود من را می خواهد، بدور که باردی:)))))))))))))))

پاسخ
؟؟

بو دور کی واردی !
کم کم همه دارند ترکی یاد میگیرند . جای بسی خوشوقتی است .
راستی با این وصف کجا میشه سلیقه و کدبانوگری مان را به منصه ظهور بگذاریم ؟!

پاسخ
آیدا

سلام گیس گلابتون عزیز
بعضی وقت ها می خوام پستی رو بنویسم که بنا به یه تجربه ای که از وبلاگ شما یاد گرفتم مثل آهنربای پول یا به کیف خود برکت دادن، اما نمی دونم اجازه دارم درباره اش بنویسم یا نه چون خوندن اون مطالب عضویت می خواد.
حالا می خواستم از خودتون بپرسم، اجازه اش رو دارم یا نه؟

پاسخ
گیس گلابتون

آیدای عزیزم، من از خدایم است که تو با آن قلم سحرآمیزت درباره جذب ثروت و دارایی بنویسی. علت عضویت فقط این است که کسی این نوشته ها را بخواند که قصد جدی درباره ساختن زندگی خود دارد و به خود دست کم زحمت عضویت در یک سایت رایگان را می دهد. عاشق نوشته های ساده و تاثیرگذار تو هستم. بی ادا و اصول به عمق احساسات فرو می روی و این موهبت وجودی تو است.

پاسخ
آیدا

لبخند

پاسخ
گلابتون

آشپزخونه های قدیمی خودمون واسه مهمونایی که آدم ازشون خوششون نمیاد خیلی خوبه آدم از دستشون راحت میشهنیشخند

پاسخ
بانوی پاییزی

سلام گیس گلابتون خانم گل .سال نوتون مبارک و فرخنده . گلم دعوت کردم بیایید کلیبر . چرا جوابمو ندادی میخوام خودم رو اجاق و منقل واست جوجه کباب بدرستم . حال کنی زود جواب بده ببینم موافقی بیای ؟

پاسخ
الی گولو

وای عطر جوجه کباب با کره واااااای من الان میخوام

پاسخ
الی گولو

آقا ما دلمان خواست خودمان را نخود هر آش کنیم! در پاسخ به ؟؟؟؟ بابام جان الان دیگه با وجود اینترنت و این همه وبلاگهای آشپزی ماها کلی غذا از شهرهای مختلف از جمله دوستان آذری یاد گرفتیم! زکات علم در نشر آن است همینجا را میگن. گیس گلاب من با یک غذا واسه 10 نفر میهمان خیلی موافقم اینجوری بیشتر و راحت تر میشه مهمونی داد، مهم اینه که دور هم جمع بشیم و از مصاحبت هم لذت ببریم.باریکلا به این بدعت جدیدت

پاسخ
???

الی گولوی عزیزم ! اولا بابام جان تکه کلام قزوینی هاست نه تبریزی ها . ثانیاً وبلاگهای آشپزی دستور پخت را یاد میدهند اما دستپخت را نه! که دستپخت هر کس و هر قوم منحصر به اوست . مشهوریت کدبانوگری خانمهای آذربایجان را که فراموش نکرده اید ؟ البته من بسیاری از خانمهای شمالی ، اصفهانی و تهرانی را می شناسم که آشپزی شان بی نظیر است و این را من باب تفاخر نگفتم اما به لحاظ آماری فکر کنم همه متفق القول باشند که خانمهای آذری در این زمینه پیش هستند . ثالثا این بدعت جدید نیست و در بین خانمهای غیرترک از قدیم وجود داشته . اگر از آذری های اصیل بپرسید همیشه از این راحتی و بی خیالی بانوان فارس ( که خیلی هم البته بد نیست ) متعجب بوده اند . و اما چهارم اینکه تا اونجایی که من میدونم حتی با وجود امکانات و وبلاگها و بی خیالی در سبک گرفتن مهمانی باز هم رفت و آمد ها به نسبت قبل خیلی کمتر شده پس میتوان اینطور نتیجه گرفت که زمانی میتوان بیشتر و راحت تر مهمانی گرفت که محبت های واقعی ( و نه صوری ) بیشتر شود نه اینکه تعداد غذاهای سرو شده کمتر شود. ( البته بخاطر گرانی های سرسام آور این مورد پیشنهادی گیس گلابتون عزیز کاملا درست و قابل توجه است ) اما اگر بخاطر تنبلی و از سر وا کردن باشد ، آن چیز دیگری است .

پاسخ
برچسب ها : 
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه