زندگی من مثل همه مردم، مجموعه‌ای از تلخ و شیرین است، ولی من انتخاب کرده‌ام شیرینی‌های زندگی‌ام را با شما سهیم شوم. هرگز خیال ندارم وانمود کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم و یا هیچ عیبی در رفتار و کردارم نیست. من یک آدم معمولی هستم. اگر بتوانم لحظه‌ای در روز، نور شادی و امید را به قلب شما بتابانم، وظیفه‌ام را در این دنیای زیبا انجام داده‌ام. ریختن چرک آب زندگی بر سر خواننده‌ها، کار ناشایستی است. به نظر من نویسنده‌ای هنرمند است که بتواند امید و شادی را به قلب مردم هدیه کند، وگرنه گله و شکایت از زندگی، کار ساده‌ای است.

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
دفترچه خاطرات گیس گلابتون
1390/08/20 00:00

آیین زندگی

دوازده ساله که بودم کتاب "آیین زندگی" نوشته دیل کارنگی را هدیه گرفتم. کتابی به رنگ زرد براق با جلد اعلا. کتابی که زندگی مرا عوض کرد. فهمیدم من هم می توانم زندگی و رفتار خود را تغییر بدهم. من دوست داشتم آدمی باشم که اضطراب و نگرانی را مهار می کند، هدف دارد، برنامه روزانه می نویسد، وقت غصه دار شدن، فکر می کند چطور خود را خوشحال کند. هزاران نکته و درس زیبای دیگر در این کتاب وجود دارد. من صدها بار آن کتاب را خوانده ام. در حاشیه هایش یادداشت نوشته ام. زیر جملات گهربارش خط کشیده ام.آن را خلاصه نویسی کرده ام.

این کتاب با روح و جان نوجوان من همنوا بود. شصت هفتاد سالی از انتشار این کتاب گذشته است، ولی آموزه های آن هنوز تر و تازه اند. چیزی که بیش از هر چیزی این کتاب را برای من جذاب و گیرا می کرد، این بود که کارنگی بدون هیچ شرمی برای ما تعریف می کند چه زندگی نابسامان و آشفته ای داشته و چقدر اشتباهات ریز و درشت مرتکب شده که حالا اینجا ایستاده است. او ضعف های شخصیت خود و دردهای زندگی اش را بدون ترس از قضاوت، با خوانندگان خود در میان گذاشته است.

ما قرار نیست وانمود کنیم که بی عیب و نقص هستیم. ما آدمیم. ما آدمهای پر از عیب و نقص، می توانیم باشهامت درسهای ارزشمندی که از زندگی آموخته ایم، تعریف کنیم. ما می توانیم با افتخار بگوییم چه ضعف هایی داشته ایم یا داریم. می توانیم بی شرم و هراس از راه دشواری که پشت سر گذاشته ایم، حرف بزنیم. تا دیگران هم از زندگی ما بیاموزند.

کاش کتاب آیین زندگی را ورقی بزنید. از حجم خردی که در آن گنجانده شده است، غرق حیرت خواهید شد.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

مري گلي

كتاب فوق العاده ايه .منم سال اول يا دوم دبيرستان اين كتابي اتفاقي به دستم رسيد خيلي عالي بود. واقعا عالي
الان دلم خواست دوباره برم بخونمش لبخند

پاسخ
شهرزاد

سلام دستت درد نکنهلبخند

پاسخ
ترنم

یک ایمیل براتون دادم.

پاسخ
م

یادش به خیر!
این قدر فیس فیسو و پر از اعتماد به نفس بودم که با وجودی که هدیه گرفتمش نخوندمش!!

پاسخ
آنا

کتاب را همین امروز پیدا کردم و شروع به خواندنش کردم. واقعا ممنون بابت معرفی این کتاب.

پاسخ
بانو یاسمن

من هم همون سن بودم که از تو کتابخونه ی بابام خوندمش بعدم کتاب دستان شفابخش خوزه سیلوا قانون توانگری و راز و ....

پاسخ
بهناز

منم خوندمش و خیلی تغییرم داد.

پاسخ
الناز

این کتاب را هزاران بار خوانده ام. مفتون مادر دیل کارنگی هستم که دوران مدرسه به گردن پسرش سیر آویزان میکرد تا پسرک سرما نخورد. نکته این بود که دیگران بدلیل بوی سیر به پسر نزدیک نشده و ویروس منتقل نخواهد شد!!!

پاسخ
مینا گلی

یکی از قشنگ ترین کارهای این کتاب معرفی کتاب است. ممنون.گل

پاسخ
ياسمين

ايا الان هم با همان چاپ قديم ( منظورم بدون سانسور ) در كتاب فروشى ها پيدا ميشود؟

پاسخ
ستاره272

بادرود
خانم دکتر عزیز، نوشته های شما واقعا مرا از لاک خود بیرون می آورد و ذوق زندگی می دهد. ممنون از شما بخاطر این همه مهربانی تون و عشق به همنوعانتون. گل

پاسخ
دختر خوش اقبال

ای کاش منم وقتی نوجوان بودم با این جور کتابا آشنا میشدم. آخه نوجوانی خوبی نداشتم خیلی منزوی بودم.راک

پاسخ
ربابه

سلام
میخواستم بگم خیلی ممنون که این کتاب رو معرفی کردین..دانلود کردم و دارم میخونمش..عالیه...
اشنایی با شما خیلی تو زندگیم تاثیر مثبت داشت ...فکر نکنم کار خیری بالاتر از این وجود داشته باشه ..خیلی ماهی..ایشالا همیشه دلت شاد باشه ..
بازم از این دست معرفی ها داشت باشید خوشحال میشیمماچ

پاسخ
ماه بانو

واقعا كتاب زيبايي بود من حدود 10سال پيش خوندم ولي دوست دارم دوباره بخونمش ممنون از يادآوري

پاسخ
برچسب ها : 
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه