مادرناتنی بودن دشوار است. مادران ناتنی همه زحمات یک مادر را به عهده دارند، بدون این که افتخارات یک مادر را داشته باشند. مادران ناتنی همه جا و در همه شرایط زیر ذره بین انتقاد همگان قرار دارند. ظاهرا بهشت زیر پای مادران ناتنی نیست. متأسفانه فرهنگ ما نسبت به مادران ناتنی بسیار بی‌رحم است و کار را برای مادران ناتنی دشوارتر می‌کند. ما با افسانه‌های سیندرلا، سفید برفی و اولدوز و کلاغ‌ها بزرگ شده‌ایم. نفرت و ترس از مادرناتنی از کودکی در وجود ما تزریق شده است. به همین دلیل هر مادرناتنی در خفا از خود می‌پرسد: "آیا من هم موجودی نفرت‌انگیز مثل زن باباهای افسانه‌ها هستم؟" مادران ناتنی دچار شرم و احساس گناه هستند، زیرا جامعه با آن‌ها به گونه‌ای رفتار می‌کند که انگار عفریته‌ای شریر می‌باشند. آمار طلاق در کشور ما بالا رفته است. در شهرهای بزرگ حدود نیمی از ازدواج‌ها به طلاق منجر می‌شود. پس هر روز تعداد کودکانی که با مادرناتنی بزرگ می‌شوند، افزایش می‌یابد. اگر طرز فکر ما و رفتار ما با مادران ناتنی عوض نشود، کودکان طلاق بیش از هرکسی از این موضوع آسیب می‌بینند. این بخش سایت به مادران ناتنی تقدیم می‌شود. کامنت دیگران حذف می‌شود. اینجا جایی است که مادران ناتنی می‌توانند با آرامش مشکلات خود را بیان کنند و جواب بسیاری از سؤالات خود را پیدا کنند. لطفاً با کلام محبت و احترام بنویسید. همان کلامی که شایسته شماست. ممنونم

مهارت‌های زندگی

مهارت‌های زندگی

برای خانم‌های تحصیل‌کرده

مربی رشد فردی

دکتر آناهیتا چشمه علایی

راهنما


برای باز شدن صفحات بصورت همزمان

کلید ctrl   را پایین نگه داشته

سپس روی لینک کلیک کنید!

ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه
مادران ناتنی
1395/06/25 17:50

وقتی بچه دارید چگونه ماه عسل را برگزار کنید؟

وقتی خانمی با مردی ازدواج می‌کند که از ازدواج قبلی‌اش فرزند دارد، به محض ازدواج صاحب فرزند می‌شود. یک زوج عادی پس از ازدواج دست کم یک سال با هم دونفری هستند و فرصت کافی دارند که پیوندی عمیق با یکدیگر برقرار کنند. ولی مادرناتنی به یک خانواده از پیش آماده، اضافه می‌شود. پدر و فرزند (یا فرزندان) نه تنها از نظر خونی با هم پیوند دارند، بلکه چند سالی هم هست دارند با هم زندگی می‌کنند. مادرناتنی به اندازه پدر و فرزند در کنار آنها نبوده است.

 

بچه داری کاری دشوار است. می‌توانید صحت این مطلب را از هر مادری سؤال کنید. هر مادری به شما می‌گوید بچه داری یکی از سنگین‌ترین و پرمسئولیت‌ترین کارهای دنیاست. به همین دلیل، بهشت زیر پای مادران است. وقتی بچه داری برای مادر دشوار است، مطمئناً نگهداری از بچه‌های یک زن دیگر، به همان اندازه و شاید بیشتر، دشوار است. شما مادرناتنی عزیز، برای انجام چنین وظیفه دشواری لازم است حسابی انگیزه و اشتیاق داشته باشید.

 

 چگونه انگیزه و اشتیاق بالا داشته باشید؟ با تمرکز روی ازدواجتان و قوی کردن پیوند زناشویی‌تان. خب... با این حساب ماه عسل برای زندگی شما حیاتی است. با توجه به این که شما از لحظه ازدواج، صاحب فرزند می‌شوید و زمان دونفری زیادی ندارید، لازم است دونفری به ماه عسل بروید. ماه عسل زمان بچه داری نیست، بلکه زمان عشق ورزی است.

 

هرچه زودتر به ماه عسل بروید. من معتقدم بهتر است عقد و عروسی همزمان باشد و ماه عسل روز بعد از آن آغاز شود. این برنامه ریزی بهترین برنامه ریزی برای ازدواج مرد صاحب فرزند و مادرناتنی است. به این ترتیب عروس خانم قبل از این که با مسائل و مشکلات فرزندخوانده داری روبرو شود، با همسرش پیوند قوی برقرار کرده است.

 

بیشتر مادرناتنی ها با ناراحتی اعتراف می‌کنند ماه عسل نداشته‌اند، چون کسی حاضر نبوده از فرزندخوانده‌شان مراقبت کند یا همسرشان تصور می‌کرده رفتن به ماه عسل، به روحیه فرزندشان صدمه می زند. آن‌ها بلافاصله پس از عروسی، انجام وظایف مادرانه را آغاز کردند و هیچ فرصتی برای راز و نیازهای عاشقانه پیدا نکردند. یک مادرناتنی می‌گوید: بیست دقیقه پس از جاری شدن صیغه عقد، مادرشوهرم به من گفت: "امشب زود بخواب چون فردا باید شش صبح بیدار شوی، صبحانه دخترخوانده‌هایت را آماده کنی و با ماشین آنها را به مدرسه برسانی. چون من دیگر این کار را انجام نخواهم داد."

 

متاسفانه مادرناتنی هایی که به ماه عسل رفته‌اند هم داستان‌های ناراحت کننده‌ای تعریف می‌کنند:

 

یک مادرناتنی می‌گوید برای ماه عسل، او، همسرش و دخترخوانده هفت ساله سه روز به مسافرت می‌روند. در یک اتاق هتل اقامت می‌کنند و روی یک تختخواب می‌خوابند. دخترخوانده بین عروس و داماد می‌خوابیده است.

 

یک مادرناتنی دیگر می‌گوید ماه عسل خود را همراه با پسرخوانده پانزده ساله و ده نفر از افراد خانواده همسرش برگزار کرده است. او، همسر و پسرخوانده‌اش شب‌ها در یک اتاق، می‌خوابیدند. سه تا تشک کنار هم پهن می‌کردند و می‌خوابیدند. پدر وسط می‌خوابیده و مادرناتنی و پسرخوانده پانزده ساله در دو سوی پدر.

 

مادرناتنی سوم می‌گوید آنها دو نفری به ماه عسل می‌روند، آن هم سه ماه پس از ازدواج، زیرا فکر می‌کردند اگر قدری دیرتر به ماه عسل بروند، فرزندخوانده‌شان راحت‌تر دوری از پدر را تحمل می‌کند. چه خیال باطلی... فرزندخوانده هر نیم ساعت به پدرش تلفن می‌کرده و اشک می‌ریخته است. داماد و عروس مرتب با هم دعوا می‌کردند. همسر این خانم، قبل از ازدواج دوم، هر سال چند بار مسافرت کاری داشته است. وقتی او به مسافرت کاری می‌رفته، هرگز فرزندش این بازی‌ها را درنیاورده بود. این مادرناتنی معتقد است کسی که بچه را نگه داشته، یعنی مادر همسرش، بچه را تحریک می‌کرده مرتب به عروس و داماد تلفن کند و اشک بریزد.

 

متاسفانه بسیاری از مادران ناتنی از این حق طبیعی عروس صرف نظر می‌کنند. آن‌ها تصور می‌نمایند اگر به ماه عسل نروند و یا اگر ماه عسل را همراه فرزندخوانده خود برگزار کنند، به همسر و فرزندخوانده‌شان ثابت می‌کنند چقدر مهربان و بزرگوار هستند. آن‌ها انتظار دارند در عوض این لطف بزرگ، از ایشان تقدیر و تشکر به عمل می‌آید. متاسفانه باید به شما بگویم: هیچکس به خاطر صرف نظر کردن از ماه عسل از شما تشکر نخواهد کرد.

 

 از ماه عسل صرف نظر نکنید. یک ماه عسل عاشقانه، پیوندی قوی بین شما و همسرتان بوجود می‌آورد و کمک می‌کند بتوانید از پس مشکلات گرداندن یک خانواده ناتنی برمی آیید. رویکرد یک آقای صاحب فرزند نسبت به ماه عسل، نشان می‌دهد چه اندازه به ازدواج مجددش اهمیت می‌دهد. مادرناتنی گرامی، قرار نیست شما برنامه بریزید چه کسی از فرزندخوانده شما مراقبت کند. تصمیم گیری این مسئله به عهده پدر است، ولی شما حق دارید ماه عسل داشته باشید. داشتن ماه عسل برای شما ضروری‌تر از دو آدم مجرد بی فرزند است. زیرا آنها دست کم یک سال، دونفری، زیر یک سقف زندگی خواهند کرد، ولی شما چنین فرصتی ندارید.

 

هفت راهنمای ارزشمند برای برگزاری ماه عسل به شکلی عالی برای شما دارم. لطفاً آن را اینجا مطالعه کنید. هفت نکته ارزشمند برای برگزاری ماه عسل عاشقانه

 

پی نوشت: عروس عزیز، اگر شما فرزند دارید، تمام این توصیه‌ها برای شما هم هست. حتماً ماه عسل داشته باشید. ماه عسل را دونفری بروید. ماه عسل زمان بچه داری نیست، زمان عشق ورزی است. بلافاصله پس از ازدواج به ماه عسل بروید و ماه عسل را جدی بگیرید. راه حلی مناسب برای نگهداری مناسب از فرزندتان در دوره ماه عسل پیدا کنید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

banoosetareh

من مادر ناتنی هستم اما خارج ایران هستم، خدا رو شکر اینجا این بر نامه‌ها نیست. ما یک ماه عسل یک هفته‌ای رفتیم مکزیک. خیلی‌ هم عالی‌ بود. هیچ مشکلی‌ هم نبود. به امید روزی که فرهنگ ضّد مادر ناتنی از ایران عزیز هم حذف بشه و مادر ناتنی‌ها هم به آرامش برسند. راستی‌ شما خودتون ماه عسل رفتید؟

پاسخ
گیس گلابتون

خوشحالم شما از ماه عسل خود لذت برده اید. انشاالله همیشه شاد و موفق باشید. وضع مادرناتنی ها در ایران و کشورهایی شبیه به ایران بدتر است، ولی کلا وضع مادرناتنی ها در سراسر دنیا چندان خوب نیست. کارتون های والت دیزنی در کدام کشور ساخته می شود؟ من داستان های شخصی خودم را لابلای این متون نوشته ام. مستقیم تر از این نمی توانم پاسخ شما را بنویسم. حتم دارم شرایط مرا درک می کنید. ممنونم.

پاسخ
banoosetareh

سلام دوباره. داستان شما رو خوندم، جالب بود. به نظرم میاد اوایل زندگیتون خیلی‌ سختی کشیدید. خدا رو شکر الان بهترید. من دو بار مادر ناتنی شدم، دفعه اول ایران عشق یک آقا شدم که بچه هاش چند سال از خودم جوون تر بودند. به خاطر همین خونوادم باهم قطع رابطه کردند. واقعاً سخت بود، مخصوصاً حرف مردم. نمی‌دونم چرا تو ایران هی‌ میگن زن بابا. من هم از این کلمأه خوشم نمیومد. به هر حل اون زندگی‌ تموم شد و من راحت شدم، با دخترم اومدم خارج، اینجا با یک آقای آمریکایی که دو تا بچه داشت ازدواج کردم، فرهنگ قابل مقایسه نیست. اصلا، خیلی‌ بهتر است. اشکال همه جا هست، آدم‌هایی‌ هستند که با همه مشکل دارند، دوستم یک دختر ناتنی داره که اصلا بنده خدا روانی‌ است، با مادر خودش هم مشکل داره، با دوستش با همه مشکل داره، منظورم این است که مشکل فقط با مادر ناتنی خودش نداره با همه داره. اینجا شرایط خیلی‌ بهتر است. ولت دیزنی هم الان سر عقل اومده و دیگه چیز‌هایی‌ مثل سیندرلا نمیسازه. مثلا دیزنی فروزن و.. عالی‌ است. اصلا تو این حرف‌ها نیست. نمی‌دونم چرا حتا تو بچگی‌ هم از کارتون سیندرلا متنفر بودم. راستی‌ به کارتون ادامه بدید. فرهنگ سازی کنید توی ایران، شاید اونجا هم یک روز این کلمه زن بابا حذف شود. موفق باشید

پاسخ
گیس گلابتون

متشکرم. خوشحالم که از ازدواج خود راضی هستید. خد را شکر. بله. ادامه خواهم داد. من دلم میخواهد یک روز والت دیزنی کارتونی در مورد رابطه خوب مادرناتنی و فرزندخوانده اش بسازد. نه این که اصلا در مورد مادرناتنی ها حرف نزند و وانمود کند آنها وجود ندارند.

پاسخ
ورود به سایت گیس گلابتون
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبت نام در سامانه